Eveniment

2018-05-03, 14:30:52

Poliţistul Bogdan Dumitrescu, înmormântat cu onoruri militare

Poliţistul SCCO Olt, Bogdan Dumitrescu, care a murit duminică seara, la aproape trei luni după ce a fost împuşcat în cap accidental de iubita sa, a fost înmormântat, joi, cu onoruri militare.

Slujba de înmormântare a avut loc la Catedrala Episcopală, de lângă Şcoala Nr. 3 Slatina, unde trupul neînsufleţit al lui Bogdan Dumitrescu fusese depus încă de marţi. Un pluton de jandarmi a tras focuri de armă în aer, în momentul în care sicriul a fost coborât în mormânt. Poliţistul a fost înhumat la Cimitirul Strehareţi.

Bogdan Dumitrescu a murit, duminică seara, la Spitalul Clinic de Urgență Craiova, unde se afla internat.

Poliţistul SCCO Olt a fost împuşcat accidental în cap, pe 31 ianuarie, de prietena sa.

Anterior incidentului, cei doi fuseseră în vizită la un alt cuplu, unde consumaseră şi băuturi alcoolice. Anchetatorii au mai stabilit că pistolul nu era din dotarea omului legii, ci personal, deţinut legal, însă nu avea piedică. Alina Gheorghe şi Bogdan Dumitrescu erau de curând împreună. În urma incidentului, tânăra a fost operată la Spitalul Slatina, având o plagă împuşcată în palmă.

După decesul polițistului, iubita acestuia va fi cercetată pentru ucidere din culpă.

Comentarii

Redacţia

2018-05-03 14:30:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...