Eveniment

2021-06-16, 10:08:53

Poliţiştii din Olt, percheziţii într-un dosar de contrabandă cu ţigări

19 percheziţii au fost desfăşurate, miercuri, de poliţiştii din Olt, la domiciile unor persoane şi la sediile unor firme, într-un dosar ce vizează contrabanda cu ţigări. Cinci persoane au fost conduse la audieri.

Potrivit anchetatorilor, o persoană din comuna Morunglav, judeţul Olt, este bănuită că, în cursul anului 2021, ar fi achiziţionat, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, ţigarete fără timbru de marcaj fiscal, pe care le-ar fi revândut către persoane juridice din judeţul Olt.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost ridicate 37.600 de ţigarete, potrivit unui comunicat remis de IPJ Olt. De asemenea, cinci persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, în baza unor mandate de aducere, pentru a fi audiate.

Percheziţiile au fost desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul structurilor de investigaţii criminale, arme explozivi şi substanţe periculoase şi luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt.

Activitățile au beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale.


Comentarii

Redacţia

2021-06-16 10:08:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...