Eveniment

2018-09-21, 14:04:19

Poliţiştii au găsit şi ţigări de contrabandă, în urma percheziţiilor din dosarul de evaziune cu maşini second hand

400 de pachete de ţigări de contrabandă au fost găsite de poliţiştii olteni, vineri dimineaţa, în urma percheziţiilor din dosarul de evaziune fiscală cu maşini de second hand.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că ţigaretele au fost găsite în localitatea Văleni, la un bărbat în vârstă de 53 de ani.

„În urma percheziitor efectuate, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice  au depistat aproximativ 400 de pachete de tigarete de contrabandă, fiind întocmit un nou dosar penal pentru încălcarea prevederilor Codului Vamal al României. De asemenea, au fost ridicate evidențe contabile, unități de calcul și alte înscrisuri necesare soluționării cauzei”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Nouă percheziţii au fost desfăşurate, vineri dimineaţă, de polițiștii de investigare a criminalității economice din Olt, într-un dosar de evaziune fiscală, prejudiciul fiind estimat la peste 4.500.000 de lei. Cinci persoane au fost conduse la audieri.

Comentarii

Redacţia

2018-09-21 14:04:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...