Social

2019-07-11, 12:42:42

Peste 200 de bilete de tratament pentru pensionarii olteni. Oferta cuprinde staţiuni atractive

O nouă serie de bilete de tratament a fost alocată pensionarilor din judeţul Olt. Cele 224 de tichete, cu data de plecare în staţiune 3-6 august, pot fi ridicate de vârstnicii care au depus cerere pentru un sejur în staţiunile balneare din ţară. Oferta este extrem de variată, printre destinaţii aflându-se Saturn, Eforie Nord, Mangalia, Neptun, Sinaia, Felix, Olăneşti, vatra Dornei, Călimăneşti sau Căciulata.

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției diagrama de alocare a biletelor de tratament din cadrul seriei a X-a.

Lista cuprinde un număr de 224 bilete de tratament în staţiuni atractive din ţară. Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 3-6 august şi sunt repartizate astfel: 12 bilete în stațiunea Amara, 14 bilete în stațiunea Bala, şase bilete în stațiunea Buziaș, 17 bilete în stațiunea Căciulata, 14 bilete în stațiunea Călimănești, 17 bilete în stațiunea Covasna, şase bilete în stațiunea Eforie Nord, 13 bilete în stațiunea Felix, 28 bilete în stațiunea Govora, 16 bilete în stațiunea Heculane, opt bilete în stațiunea Mangalia, un bilet în stațiunea Moneasa, patru bilete în stațiunea Neptun, 43 de bilete în stațiunea Olanesti, două bilete în stațiunea Pucioasa, 12 bilete în stațiunea Saturn, un bilet în stațiunea Sinaia, două bilete în stațiunea Slănic Moldova, patru bilete în stațiunea Techirghiol, două bilete în stațiunea Tușnad şi două bilete în stațiunea Vatra Dornei.

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt, în zilele de luni și miercuri, până în data de 24 iulie, inclusiv.

Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 26 iulie şi se vor vinde în data de 29 iulie.


Comentarii

Redacţia

2019-07-11 12:42:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...