Comunitate

2017-03-13, 16:37:39

Peste 1.900 de vehicule înmatriculate în Olt, de la scoaterea timbrului de mediu

Peste 1.900 de olteni au înmatriculat autovehicule, de la 1 februarie, dată începând cu care s-a eliminat plata timbrului de mediu, şi până în prezent, potrivit informaţiilor remise de Prefectura Olt.

Reprezentanţii Prefecturii Olt au precizat, pentru Gazeta Nouă, că de la 1 februarie, când s-a eliminat plata timbrului de mediu, şi până în prezent, la ghişeele Serviciului, s-au prezentat 1.913 olteni. Este vorba de înmatriculări de autoturisme cu schimbarea proprietarului, maşinile fiind atât cumpărate din România, cât şi aduse din străinătate.

De asemenea, în intervalul menţionat, au fost înregistrate şi 45 de dosare de înmatriculare, fără schimbarea proprietarilor. Este vorba de situaţii în care proprietarii şi-au schimbat domiciliul sau când specificaţiile tehnice ale autoturismelor au fost modificate - şi-au montat instalaţii GPL.

Comisarul şef Florin Hoară, şeful Serviciului Permise şi Înmatriculări Olt, declara, imediat după 1 februarie, că activitatea serviciului s-a dublat. El preciza că şi numărul dosarelor pentru preschimbarea permisului de conducere a crescut şi în acest caz fiind eliminate mai multe taxe de taxe.

Comentarii

Redacţia

2017-03-13 16:37:39

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro