Comunitate

2017-12-31, 09:35:56

Personalitățile anului 2017, în Slatina: Aurelia Grosu, Vlad Tănase, Wolfgang Meier

Istoricul Aurelia Grosu, ultraatletul Vlad Tănase și directorul Pirelli Wolfgang Meier sunt personalitățile anului 2017 în Slatina, distincțiile urmând să le fie conferite cu ocazia împlinirii a 650 de ani de la prima atestare documentară a Slatinei, în cadrul manifestării „Gala Laureaților”, ediţia a II-a, organizată de municipalitate în perioada 20-24 ianuarie 2018.

Potrivit unui proiect de hotărâre ce urmează să fie aprobat în prima ședință a Consiliului Local Slatina din anul 2018, se aprobă conferirea distincţiei „Personalitatea anului” pentru performanţele remarcabile obţinute în activitatea desfăşurată şi pentru contribuţia adusă la dezvoltarea vieţii economice, sociale, culturale şi sportive a municipiului Slatina în anul 2017.

Astfel, pentru activitatea sportivă, va fi premiat ultraatletul Vlad Tănase. Acesta a reușit, în anul 2017, finalizarea a două celebre competiții sportive de anduranță: triplu IronMan – ”The Brutal Extreme” (Țara Galilor) și ”Enduroman” (Hampshire, Marea Britanie).

Distincția de personalitatea anului în cultură va fi desemnată Aurelia Grosu, doctor în istorie, pentru elaborarea, în 2017, a unui proiect inedit în peisajul cultural slătinean, respectiv realizarea unui film documentar despre istoria municipiului Slatina – ”Vârstele Slatinei”.

Pentru activitatea economică, va fi premiat Wolfgang Meier, director executiv Pirelli Tyres Romania – pentru rezultatele economice obținute în cursul anului 2017 și continuarea planurilor de extindere a fabricii de la Slatina.

Distincţia „Personalitatea anului” se conferă cu ocazia împlinirii a 650 de ani de la prima atestare documentară a Slatinei în cadrul manifestării „Gala Laureaților”, ediţia a II-a, organizată în perioada 20-24 ianuarie 2018.

Comentarii

Redacţia

2017-12-31 09:35:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...