Societate

2017-02-15, 16:34:38

Paul Stănescu: „Victor Ponta poate face parte oricând din guvern, dar nu la Justiţie”

Vicepreşedintele PSD, senatorul de Olt Paul Stănescu, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că încă nu s-a decis în cadrul coaliţiei de guvernare cine va fi următorul ministru al Justiţiei, adăugând că Victor Ponta nu este o soluţie.

Stănescu a afirmat că Ponta ar putea ocupa orice alt post în Guvernul Grindeanu, în afară de cel de ministru al Justiţiei.

„Lucrurile sunt împărţite, n-avem o soluţie. Eu spun categoric nu, Victor Ponta n-ar fi o soluţie pentru Ministerul Justiţiei. Pe de altă parte, Victor Ponta oricând poate face parte din Guvernul Grindeanu ca ministru, dar nu la Justiţie. Eu, unul, m-aş opune dacă ar exista această propunere. Victor Ponta este un membru de partid valoros, fost preşedinte al partidului, şi poate fi pus ministru la foarte multe minister din Guvernul Grindeanu”, a declarat Stănescu.

Ministrul Muncii, Lia Vasilescu, a declarat, luni, la B1 Tv, că este posibil ca Ponta să intre în Guvernul Grindeanu, preluând portofoliul Justiţiei, ea comentând astfel informaţiile apărute în presă, pe surse, potrivit cărora Ponta s-ar fi întâlnit în cursul zilei de luni, la guvern, cu premierul Grindeanu.

Victor Ponta a ocupat portofoliul Justiţiei, ca interimar, de două ori, după plecarea Monei Pivniceru şi a lui Robert Cazanciuc.

Ponta a scris, marţi, pe Facebook, că nu i-a propus nimeni să fie ministru al Justiţiei, el arătând că nu îşi doreşte deloc acest post întrucât ultima dată când a deţinut acest portofoliu a făcut numai greşeli.

Comentarii

Redacţia

2017-02-15 16:34:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro