Sănătate

2019-08-07, 14:33:53

Pacienţii şi medicii olteni răsuflă uşuraţi. Platforma informatică, funcţionează

Pacienţii olteni nu vor mai fi nevoiţi să aştepte în cabinetele medicilor de familie pentru a le fi eliberate reţetele. Reprezentanţii CNAS au precizat că platforma informatică funcţionează, iar serviciile medicale pot fi validate în timp util.

După câteva săptămâni în care Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate nu a funcţionat, fiind un haos total, iar medicii nu puteau furniza servicii medicale, au apărut şi veştile bune. Atât medicii, cât şi pacienţii răsuflă uşuraţi.

Mai sunt în continuare efectuate operaţiuni tehnice de monitorizare, ca să nu mai apară sincope.

„Platforma Informatica a Asigurărilor de Sănătate este în stare de funcţionare, începând cu data de 6 august 2019, iar în continuare se efectuează operațiuni tehnice de monitorizare și consolidare a acestuia”, se arată într-un comunicat al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Comentarii

Redacţia

2019-08-07 14:33:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...