Naţional

2020-02-22, 18:44:06

O familie cu un copil de 4 luni, intoxicată cu gaz

Doi tineri şi un copil de 4 luni din localitatea Valu lui Traian, posibil intoxicaţi cu gaz, au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Dobrogea”.

La locuinţa respectivă s-au deplasat două ambulanţe.

“Azi noapte, pompierii Detaşamentului Palas s-au deplasat cu o autospecială de stingere, o ambulanţă SMURD B şi o ambulanţă de terapie intensivă mobilă în localitatea Valu lui Traian, pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a unui incendiu şi pentru acordarea de îngrijiri medicale pentru doi adulţi şi un copil, probabil intoxicaţi cu gaz”, a transmis ISU.

Conform sursei citate, ajunse la faţa locului, echipele de intervenţie au găsit trei persoane, un bărbat de 27 de ani, o femeie de 21 de ani şi un copil de 4 luni, ce prezentau simptome ale unei intoxicaţii.

“Paramedicii şi medicii SMURD i-au transportat la spital, iar pompierii de pe autospeciala de stingere au asigurat ventilarea şi eliminarea sursei de risc din încăpere”, au mai spus reprezentanţii ISU, adăugând că este în curs de stabilire cauza incidentului.

sursa: romania24.ro

Comentarii

Redacţia

2020-02-22 18:44:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...