Eveniment

2020-02-15, 21:02:29

Mesaje emoționante la aflarea veștii dispariției medicului slătinean Minela Călinescu

Medicul Minela Călinescu, fostă Bolocan, aflată în comă aproape o lună, după ce a adus pe lume gemeni, a pierdut vineri seara lupta pentru viață. Tânăra de 37 de ani, medic ginecolog la SJU Slatina, s-a stins în secția ATI a Spitalului Universitar din Craiova. Vestea dispariției tinerei proaspăt mămică a adus un val de mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

Medicul ginecolog slătinean a adus pe lume gemeni, fetiță și băiat, înainte de Bobotează, iar în a șasea zi după operația de cezariană a suferit un prim stop cardio-respirator. De atunci, starea sa de sănătate s-a degradat de la o zi la alta, fiind ținută în viață doar de aparate. Vineri seara, inima acesteia a cedat, lăsând în urmă multă durere.

Pe rețelele de socializare au curs sute de mesaje din partea colegilor, a prietenilor, a pacientelor pe care le-a tratat de-a lungul timpului.

„Imi răsună în minte vocea ta caldă si zâmbitoare când mă incurajai si-mi spuneai :Nimic nu e vesnic! Iți multumesc pentru prietenia ta de atația ani! Așa vei ramane intotdeauna in sufletele noastre! Zâmbitoare!

„Omenirea a pierdut un medic extraordinar!!! Familia o mama, soră, soție, fiică...Condoleanțe familiei!Drum lin Bolocan Minela!”

„ Ați fost pentru mine o persoană și un doctor minunat,mi se rupe sufletul pentru ceea ce s-a intamplat,acolo sus îngerii să vă călăuzească, sincere condoleanțe familiei, înger minunat!”

„Dumnezeu sa vă odihnească în pace .În momentul acesta cuvinetele sunt de prisos .Nimeni nu vă mai poate aduce înapoi .Vă mulțumesc pentru fiecare zi in care m-ați încurajat, pentru fiecare zâmbet si pentru tot ce ați făcut pentru mine. Vă mulțumesc pentru toate sfaturiile si pentru toata grija purtată!Nu am cuvinte ! Drum lin către îngeri!”

„Nu-mi vine sa cred. A fost un medic extraordinar. Cu dumneaei am născut ambii copii. Drum lin către cer!”


Sunt doar câteva dintre mesajele emoționante ale celor care au cunoscut-o pe Minela Călinescu, fostă Bolocan. Aceasta lucra în Spitalul Județean de Urgență Slatina de mai bine de șase ani. De origini din Strehaia, aceasta se stabilise în Slatina, fiind căsătorită în orașul de pe malul Oltului.

Înmormântarea va avea loc acasă, la Strehaia, județul Mehedinți, luni, 17 februarie.

Comentarii

Redacţia

2020-02-15 21:02:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...