Eveniment

2018-10-23, 11:38:00

FOTO&VIDEO. Incendiu la o casă nelocuită din Slatina. Incendiul a pornit de la o lumânare aprinsă de oameni ai străzii adăpostiţi în imobil

Acoperişul unei case de pe strada George Poboran din Slatina a fost distrus de un incendiu, marţi dimineaţa, focul pornind de la o lumânare lăsată nesupravegheată. În imobilul, care este nelocuit, s-ar fi adăpostit nişte oameni ai străzii.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat că la sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta cu flacără și degajări mari de fum, la acoperișul casei și la bunurile dintr-o cameră de locuit.

„Pentru lichidarea incendiului pompierii militari au acționat aproximativ trei ore. În urma incendiului au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 80 metri pătrați și bunurile dintr-o cameră de locuit”, a declarat reprezentantul ISU Olt.

Potrivit ISU, Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost foc deschis în spații închise, o lumânare aprinsă, nesupravegheată.

Comentarii

Redacţia

2018-10-23 11:38:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...