Eveniment

2021-05-14, 15:08:48

FOTO: START la vaccinare, în centrul drive-through din Slatina

Primul centru de vaccinare de tipul drive-through din Slatina a fost inaugurat, vineri. Centrul este situat în proximitatea Parcului Tineretului, pe Aleea Eroilor.

La inaugurare, au fost prezenţi şi primarul Slatinei, Emil Moţ, dar şi prefectul Florin Homorean.

Decizia de a implementa acest centru de vaccinare drive-through a fost luată pentru a veni în întâmpinarea nevoilor acelora dintre dumneavoastră care doriți să vi se administreze vaccinul, punându-va astfel la dispoziție două fluxuri, respectiv cel pentru vaccinare cu serul Pfizer cât și cel pentru vaccinare cu serul Johnson&Johnson.
Începând de astăzi, zilnic pe parcursul următoarelor 3 luni în intervalul orar 15:00-21:00 sunt așteptate în acest centru toate persoanele care doresc să se vaccineze, inclusiv cetățenii care doresc să le fie administrată doar cea de-a 2-a doză, respectiv rapelul cu serul Pfizer. Vă reamintesc faptul că, pentru acest nou centru de vaccinare nu se solicită efectuarea unei programări, fiind suficient să vă prezentați cu actul de identitate. Le mulțumesc colegilor mei pentru buna colaborare interinstituțională și pentru efortul comun depus, aspecte ce au condus către implementarea acestui proiect”, a declarat primarul Emil Moț.

În aceeași locație a fost amplasat inclusiv un birou de unde toate persoanele imunizate vor primi dovada vaccinării, respectiv certificatul.

Centrul va fi deschis o perioadă de trei luni, zilnic, în fiecare după-amiază, între orele 15.00 şi 21.00, iar cetățenii se vor putea vaccina în mașină, fără să fie nevoie de o programare.

Persoanelor care doresc să se vaccineze le vor fi puse la dispoziție atât serul Pfizer cât și serul Johnson&Johnson, cel din urmă necesitând administrarea unei singure doze.

Această acțiune presupune trei etape respectiv, triajul, vaccinarea efectivă și etapa post vaccinare ce va fi monitorizată în parcarea aferentă parcului sus-menționat.

Sensul unic de funcționare va fi dinspre strada Artileriei către strada Tunari iar în vederea eficientizării acestei acțiuni, agenții de îndrumare a traficului vor asigura fluidizarea accesului către zona de triaj, vaccinare și supraveghere post vaccinare.

Comentarii

Redacţia

2021-05-14 15:08:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...