Agricultură

2022-04-20, 11:47:36

FOTO. Primele roşii ale producătorilor din Olt au apărut în Piaţa Zahana

Producătorii din judeţul Olt au ieşit pe piaţă cu primele roşii din acest sezon, chiar cu câteva zile înaintea Paştelui. Preţul unui kilogram este între 25-28 de lei. De asemenea, pe tarabe se găsesc şi castraveţi produşi în solariile oltenilor, preţul unui kilogram fiind de 12 lei.

Prima recoltă de roşii, din acest sezon, a producătorilor din judeţul Olt, a ajuns în pieţe. În Zahana, kilogramul de roşii româneşti se vinde cu 25-28 de lei. De asemenea, un kilogram de castraveţi este de 12 lei. 

În piaţa Zahana se găsesc, pe lângă roşii şi castraveţi, ceapă verde, ridichii, salată, dar şi alte verdeţuri de sezon produse de fermierii olteni.

În acest sezon, în programul Tomata, s-au înscris aproximativ 6.000 de legumicultori din judeţul Olt, prin urmare producţia de roşii este abia la început. Comentarii

Redacţia

2022-04-20 11:47:36

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...