Eveniment

2018-09-14, 13:56:52

FOTO. Amendat după ce s-a urcat cu maşina pe bilele delimitatoare. Şoferul şi-a avariat autoturismul

Un bărbat din Slatina a fost amendat, în această dimineaţă, după ce a fost surprins cu maşina pe trotuar, într-o zonă în care au fost montate bile delimitatoare. Mai mult, autoturismul a fost avariat.

Incidentul s-a petrecut în zona Casei de Cultură a Tineretului, unde la trecerile de pietoni au fost montate limitatoare de înălţime, tocmai pentru ca şoferii să nu mai poată parca pe trotuare.

Şoferul unui bolid de lux a ignorat acele limitatoare şi a rămas cu maşina suspendată pe una dintre bile.

„Şoferul care a încercat să intre cu maşina pe trotuar nu a ţinut cont că acele limitatoare sunt montate tocmai pentru a restricţiona accesul autoturismelor pe trotuar. Acesta şi-a avariat maşina şi a fost sancţionat contravenţional de către poliţiştii locali”, a declarat Adi Pop, directorul Poliţiei Locale Slatina.

Comentarii

Redacţia

2018-09-14 13:56:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...