Eveniment

2018-03-27, 10:26:58

Două drumuri naţionale inundate, la Deveselu şi Caracal. Traficul este îngreunat din cauza apelor

Din cauza acumulării de apă pe carosabil, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat pe DN 54, în localitatea Deveselu, pe tronsoanele kilometrice 12+000 - 12+100 şi 12+400 - 12+450, precum şi pe DN 64, în municipiul Caracal, pe tronsonul kilometric 2+250 - 2+290, la intrarea dinspre Slatina.

Directorul Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Slatina, Adrian Motorga, a declarat că aceste probleme sunt întâlnite în aceste trei puncte, de fiecare dată când zăpada se topeşte.

 „Această problemă este întâlnită de fiecare dată când se topesc zăpezile sau sunt ploi torenţiale. Este vorba despre trei zone punctuale cu ceva probleme. Apele sunt în retragere”, a afirmat Motorga.

Conducătorilor auto li se recomandă să reducă semnificativ viteza de deplasare în zonele în cauză, să circule cu atenţie sporită şi să respecte indicaţiile semnalizărilor rutiere montate temporar la faţa locului.

„Se semnalizează cu indicatoare de atenţionare, ocolire. Avem oameni în zonă şi încercăm să direcţionăm apa către podeţele existente. Asigurăm scurgerea apelor, cum putem ”, a mai spus el.

Comentarii

Redacţia

2018-03-27 10:26:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...