Eveniment

2019-07-15, 12:11:47

Doi adolescenţi din Slatina, arestaţi preventiv după ce au tâlhărit un bărbat, în toaleta unui bar. Cei trei băuseră împreună, înainte

Doi adorescenţi în vârstă de 16 şi 18 ani, din Slatina, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile după ce au tâlhărit un bărbat în vârstă de 42 de ani, în toaleta unui bar din localitate.

Incidentul s-a petrecut la un bar situat în apropiere de poarta doi a Alro. Marian Emil Răducă şi Marius Robert Trifu au bătut un bărbat în vârstă de 42 ani, din comuna Nicolae Titulescu, județul Olt, în toaleta barului, şi i-au furat de la gât un lănţişor din aur.

De asemenea, de pe terasa barului, de pe o masă i-au sustras un telefon mobil, un portmoneu în care se afla suma de 75 lei şi o sacoşă cu diferite articole de îmbrăcăminte.

Înainte de incident, cei trei au consumat băuturi alcoolice, împreună.

„În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat doi tineri, de 16 ani și 18 ani, ambii din municipiul Slatina, bănuiți de săvârșirea tâlhăriei. Aceștia au fost reținuți și ulterior arestați preventiv pentru 30 de zile, urmând  a fi decumentata întreaga activitate infracționala”, transmit reprezentanţii IPJ Olt .

Cei doi tineri sunt cunoscuţi de oamenii legii, fiind cercetaţi în mai multe dosare de furt.

Comentarii

Redacţia

2019-07-15 12:11:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...