Eveniment

2019-10-14, 09:14:21

Cine mai era în locuinţa din Caracal alături de poliţist, când s-a împuşcat în cap

Noi detalii ies la iveală în cazul poliţistului din Caracal, care duminică seara s-a împuşcat în cap, într-un apartament din municipiul oltean.

Surse judiciare spun că Ion Alexandru Badiu era în apartamentul respectiv cu soţia şi fratele acesteia. Poliţistul s-ar fi certat cu femeia, înainte de tentativa de suicid.

Badiu se căsătorise recent și, potrivit unor surse, avea certuri dese cu soția. Locuinţa în care a încercat să-şi pună capăt zilelor aparţinea socrilor săi.

Badiu a fost internat în Clinica de Terapie Intensivă pentru Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, duminică seara, prognosticul medicilor fiind unul „extrem de rezervat”.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Craiova, medicul Cristina Geormăneanu, spune că poliţistul are multiple leziuni craniene. El este în comă de gradul trei.

„Pacientul a ajuns în Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului nostru în jurul orei 19.00, cu stare generală extrem de gravă, în comă profundă, intubat şi ventilat mecanic, stabil hemodinamic. A primit îngrijiri medicale de urgenţă, apoi a fost investigat rapid, a efectuat un computer tomograf cranian, s-a stabilit diagnosticul de traumatism cranio-cerebral sever cu multiple leziuni craniene. Pacientul a fost internat în Clinica de Terapie Intensivă a spitalului nostru pentru Neurochirurgie. Prognosticul este unul extrem de rezervat”, a afirmat medicul craiovean.

Ioan Alexandru Badiu era ajutor de şef de post la Postul de Poliţie Corbu. El fusese transferat de aproximativ o lună de la IPJ Timiș.


Comentarii

Redacţia

2019-10-14 09:14:21

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...