Eveniment

2017-03-17, 22:11:08

Cinci tineri au ajuns la spital după ce s-au răsturnat într-un contracanal, lângă Podul Olt

Cinci tineri au ajuns la spital, vineri seara, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat sub un podeț, într-un contracanal, în apropierea Podului Olt.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Dan Nedeloiu, a declarat că toți cei cinci de aflau într-un autoturism care s-a răsturnat sub podețul contracanalului dinspre comuna Slătioara. La volan de afla un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Slatina, el ajungând la spital alături de ceilalți ocupanți ai autoturismului.

„Cinci persoane se aflau în mașină, toate au fost transportate la UPU Slatina. Este vorba despre doi băieți, preluați de SMURD, și trei fete, care au fost luate de ambulanță. Toți prezentau traumatisme, dar nu grave, iar fetele au acuzat atacuri de panică”,
a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Dan Nedeloiu.

La ora transmiterii acestei știri, autoturismul cu care s-au răsturnat cei cinci era în continuare sub pod. După ce polițiștii vor termina cercetarea la fața locului, un echipaj al ISU va încerca să scoată mașina.

 

 

 

Comentarii

Redacţia

2017-03-17 22:11:08

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro