Life & style

2015-06-04, 17:27:26

Ce jeanşi se poartă vara aceasta

Trendurile se schimbă, influenţele în modă dispar doar pentru a reveni câteva sezoane mai târziu, dar supremaţia denimului rămâne incontestabilă, chiar la 150 de ani de când Levi Strauss a creat prima pereche de blue jeans.

Blugii şi-au dovedit deja versatilitatea, dar în acest sezon, clasicul denim este reinventat în moduri noi şi surprinzătoare.

 

Seventies - O pereche de blugi evazaţi sunt o modalitate ideală pentru a insufla garderobei tale puţin din spiritul decadei ’70, atât de populară în acest sezon. Chiar dacă sunt o piesă basic, blugii evazaţi devin cea mai inspirată investiţie pe care o poţi face, deoarece îi poţi purta zilnic într-un mod diferit. Asortează-i cu o cămaşă din blugi pentru un look „all-denim”, combină-i cu o cămaşă clasică, tricoul tău favorit sau adaugă-le o pereche de bretele, cu care poţi face un fashion statement discret. 
 
Imprimeuri - Popularitatea blugilor este atât de mare, încât fiecare dintre noi are cel puţin o pereche în garderobă. Însă nu ar trebui să îţi fie teamă că te vei confundă cu majoritatea dacă optezi pentru blugi cu un print puternic, care te va ajuta să ieşi din anonimat. Dungile fine, pinstripes, sunt ideale pentru vară şi te pot ajuta să păcăleşti un cod vestimentar mai permisiv şi în alte zile decât Casual Friday. 
 
Nuanţe pastelate - Un outfit relaxat poate fi extrem de chic şi feminin dacă îl compui din câteva piese în tonuri pastelate! În nuanţe pudrate sau fondante, blugii pastelaţi sunt o alternativă extrem de chic la clasicele nuanţe de albastru, cu care te vei integra perfect în paleta cromatică a verii. Nu vei da greş combinându-i cu un top într-o nuanţă neutră, dar pentru puncte suplimentare la capitolul stil, asortează-i unor piese pastelate, pentru un efect subtil de colorblocking. 
 
Cu aspect uzat - În cei 600 de ani de când modă a devenit un adevărat fenomen, puţine au fost ocaziile în care confortul a primat în faţă inovaţiilor, aşa că blugii boyfriend cu aspect uzat merită să fie celebraţi în fiecare zi. 

Boyfriend - Blugii boyfriend sunt o soluţie salvatoare în zilele în care inspiraţia pentru combinaţii eclectice ne părăseşte, dar în acelaşi timp, ei pot fi cheia pentru a-ţi contura un nou tip de eleganţă. Profită de popularitatea pe care minimalismul a căpătat-o în modă şi combină-i cu o cămaşă albă şi un clutch simplu, iar în zilele toride, croiul lor relaxat îţi permite să îi combini cu un crop-top şi botine decupate, pentru o notă grunge.
 
Sursa: www.divahair.ro
 

Comentarii

Redacţia

2015-06-04 17:27:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...