Comunitate

2020-11-29, 12:13:43

Caracal: Un brad de Crăciun în fiecare cartier

Municipalitatea din Caracal a hotărât să amplaseze în unsprezece zone din oraş un brad de Crăciun.

Sâmbătă seara, împreună cu caracalenii au fost aprinse luminile în brazii din Bold, Protoseni și Cartierul Gară.

Totodată, ca un cadou pentru copiii și iubitorii fotbalului, a fost inaugurat și terenul de  fotbal din incinta Școlii Nr. 3 din Cartierul Bold, renovat recent.

„În ciuda vremurilor deloc prietenoase, nu uităm că ne apropiem cu toții de cea mai frumoasă perioadă a anului: Sărbătorile de Iarnă! Succesul nostru depinde de capacitatea noastră de a ne adapta vremurilor, fără a uita să fim umani, să ne bucurăm de ceea ce viața ne oferă. Deși nu ne este permis să organizăm evenimente publice pentru a marca sosirea lunii decembrie - luna cadourilor, luna lui Moș Nicolae, a lui Moș Crăciun și a sfintei sărbători a Nașterii Domnului - căutăm soluții să rămânem împreună. Cu colegii din Primăria Caracal, la inițiativa lui Adrian Chesnoiu și cu sprijinul consilierilor locali PSD aducem mai aproape de caracaleni simbolul Sărbătorilor de iarnă: Bradul luminat, cel care alimentează speranțele tuturor copiilor și bucuria adulților în așteptarea unui “Moș generos”. Amplasăm în unsprezece zone ale orașului brazi împodobiți și luminați, marcând astfel începutul ultimei luni a anului”, a declarat primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea.

Duminică şi luni se aprind luminițe Crăciunului în cartierul Carpați și în cele patru locații din cartierul HCC, în cartierul Dr. Marinescu, în Cartierul Libertății dar și la locul de joacă din zona Pârâu (din spatele magazinului Teldo).

„Ceea ce ne face puternici și ne ajută să depășim piedicile vremurilor actuale este solidaritatea, spiritul de întrajutorare și liniștea pe care ne-o dă sentimentul că nu suntem singuri. Împreună se poate! Vă doresc Sărbători liniștite!”, a conchis edilul.

Comentarii

Redacţia

2020-11-29 12:13:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...