Eveniment

2017-08-08, 17:11:31

FOTO&VIDEO. Cale ferată distrusă de un incendiu, la Piatra-Olt. Traficul feroviar nu a fost afectat

80 de traverse de cale ferată au fost distruse de un incendiu, în zona stației CFR Piatra-Olt, izbucnit inițial la vegetația uscată din zonă. Traficul feroviar nu a fost afectat, fiind vorba de o cale ferată secundară, dezafectată.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Cornel Gogolan, a declarat că incendiul a izbucnit în zona de ieșire din stația CFR Piatra-Olt, spre Balș.

„Au ar 82 de traverse de cale ferată, 72 pe linia ferată și opt într-un depozit. Incendiul de vegetație s-a extins și a ajuns pe calea ferată. Ca primă operațiune, colegii meu au stins partea de cale ferată, zona care era afectată, iar acum acționează pentru stingerea incendiul de vegetație uscată. Intervenim cu autospeciala de stingere cu apă și spumă și cu multifuncționala cu bazin de apă de 9.000 de litri și motopompă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

El a adăugat că traficul feroviar nu a fost afectat, fiind vorba de o cale ferată secundară, dezafectată.

Comentarii

Redacţia

2017-08-08 17:11:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro