Eveniment

2020-05-24, 20:04:43

Bebeluşul aruncat pe jos de propria mamă, spitalizat cu fractură craniană. Femeia a fost reţinută

Gestul unei tinere mame întrece orice limită. Într-o ceartă cu iubitul, femeia şi-a azvârlit pur şi simplu bebeluşul de nici două luni din braţe. Copilul e în spital cu capul spart. Femeia a fost reţinută pe loc şi riscă până la 10 de ani de închisoare. Întreagă scenă a fost surprinsă de o cameră de supraveghere.

Potrivit observatornews.ro, într-o criză nervoasă, tânăra de 21 de ani îşi aruncă bebeluşul ca pe un obiect, trânteşte un ghiveci în mijlocul holului, apoi trece pe lângă copil fără s-o intereseze dacă a păţit ceva. O angajată a hotelului îi deschide uşa, iar mama iese, dar după câteva secunde se întoarce să continue scandalul. Culmea, cât a durat disputa dintre părinţi, niciunul dintre ei nu a luat copilul de jos. În cele din urmă, bebeluşul a fost luat în braţe de angajata hotelului.

Mama a fost reţinută imediat de procurori. Copilul, de doar două luni, a ajuns la spital.

Adnana Şimon, Serviciul de Ambulanţă Timiş: „La prima examinare radiologică, bebeluşul prezenta o fractură la nivel cranian".

Dr. Mihai Gafencu, Spitalul de Copii Louis Ţurcanu: „Este un cunoscut prematur cu anemie, actualmente internat pentru o leziune traumatică la osul frontal, o fractură urmare a unei precipitații, cădere, izbire de obiect dur".

Femeia este din Lombardia şi mai are acasă un copil de 3 ani. A venit din zona focar a Italiei în urmă cu două luni la Timişoara să-şi viziteze iubitul român, tatăl copilului. Din cauza pandemiei, nu a mai putut pleca. I-a venit sorocul mai devreme şi a născut aici.

După externare, a locuit cu bebeluşul la hotel, în timp ce bărbatul, în vârstă de 38 de ani, venea să-i vadă. Potrivit unor surse, părinţii s-au tot certat în ultimele zile. Disputa care a dus la gestul extrem ar fi izbucnit după ce bărbatul i-a spus că pleacă în oraş.


Comentarii

Redacţia

2020-05-24 20:04:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...