Eveniment

2018-12-18, 10:19:20

Aproximativ 2.500 de olteni din 15 localităţi, fără energie electrică

Aproximativ 2.500 de olteni n-au în continuare energie electrică, din cauza zăpezii, peste o sută de puncte de transformare fiind afectate.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat că localităţile afectate sunt Verguleasa, Cungrea, Pleșoiu, Cârlogani, Leleasca, Sâmburești, Topana, Făgețelu, Vitomirești, Dobroteasa, Bărăști, Oporelu, Vulturești, Teslui, Poboru.

„Din datele furnizate de operatorul de distribuție a energiei electrice, la ora 08.00, aproximativ 2.500 de consumatori nu erau alimentați cu energie electrică. De asemenea, 102 puncte de transformare a energiei erau afectate. 15 echipe ale furnizorului de energie se află în teren pentru remedierea situației”, a declarat reprezentantul ISU Olt.

El a adăugat că circulația pe drumurile naționale și județene se de desfășoară în condiții de iarnă.

Comentarii

Redacţia

2018-12-18 10:19:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...