Eveniment

2019-10-16, 15:30:57

Angajatul unei vulcanizări din Slatina, la spital după explozia unei anvelope de camion. S-a deschis dosar penal

Poliţiştii din Slatina au deschis un dosar penal după ce, marţi, angajatul unei vulcanizări din Slatina a ajuns la spital în urma exploziei unei anvelope de camion.

Potrivit poliţiştilor, este vorba despre un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Milcov, care a umflat anvelopa unui camion, de dimensiunile 315/80/225, aceasta explodând și provocându-i leziuni.

A fost rănită și o tânără, de 22 de ani, care se afla in apropiere in momentul exploziei cauciucului. Este vorba despre iubita tânărului care venise în vizită la acesta.

Cei doi au fost transportaţi la spital.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Comentarii

Redacţia

2019-10-16 15:30:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...