Social

2022-01-18, 13:54:34

Angajaţii Alro, protest la Ministerul Economiei

Salariaţii Alro protestează, joi, în faţa sediului Ministerului Energiei faţă de creşterea preţului la energie şi gaze naturale.

Potrivit unui comunicat remis de Federația Sindicală a Siderurgiștilor METAROM şi Sindicatul Liber Aluministul, protestul se desfăşoară în intervalul 11.00-13.00 în fața sediului Ministerului Energiei.
    
„Obiectul adunării publice îl constituie nemulțumirea salariaților față de creșterea prețului la energie și gaze naturale , precum și măcelul asupra industriei românești care deja a început la ALRO SA Slatina prin închiderea de capacități precum și disponibilizări ale personalului angajat”, transmit sidncialiştii.

Ei solicită emiterea de legi în cel mai scurt timp care să salveze industria românească și falimentul populației .
    
„Treziți-vă odată pentru totdeauna guvernanți și trebuie să înțelegeți că interesele României și poporului român sunt mai presus decât interesele Uniunii Europene! Nu vă jucați cu viețile și răbdarea noastră! Ajunge! Atât!”, mai arată sindicatele.


Comentarii

Redacţia

2022-01-18 13:54:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...