Eveniment

2017-02-16, 17:07:16

Adolescenţi sechestraţi şi bătuţi de doi bărbaţi din Giuvărăşti, care îi acuză de furt. Bătaia, filmată cu telefonul mobil

Doi adolescenţi, în vârstă de 15 şi 18 ani, din comuna Giuvărăşti, au fost bătuţi de doi bărbaţi din aceeaşi localitate, care îi suspectau de furt. Bărbaţii i-au chemat pe tineri la locuinţa unuia dintre ei, i-au închis în casă, unde i-au umilit şi bătut. O parte din cele întâmplate a fost filmată de unul dintre agresori, în filmare putând fi văzut şi un alt minor, în vârstă de 13 ani, care îl bătea pe unul dintre băieţi.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agentul principal Alexandra Dicu, a declarat pentru Gazeta Nouă că poliţiştii au deschis, în această cauză, un dosar de cercetare penală pentru loviri şi alte violenţe. Evenimentul s-a petrecut, săptămâna trecută, iar filmarea a apărut acum.

„Am fost sesizaţi de un tânăr că a fost agresat fizic şi s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru loviri şi alte violenţe. Doi băieţi, în vârstă de 15 şi 18 ani, au fost agresaţi de alte trei persoane, în vârstă de 45 de ani, de 65 de ani şi de 13 ani, în Giuvărăşti. Evenimentul s-a întâmplat în casa unuia dintre agresori, care i-a chemat pe la el pe cei doi. Unul dintre agresori îi bănuia pe cei doi că i-ar fi luat nişte bani”, a declarat, pentru Gazeta Nouă, agentul principal Alexandra Dicu.

Pe filmare se poate vedea cum cei doi tineri stau în faţa celor doi bărbaţi cerându-şi iertare pentru faptele de care erau acuzaţi. La un moment dat, minorul în vârstă de 13 ani îl loveşte pe unul dintre tineri, sub privirile aprobatoare ale adulţilor.

Spre final filmării se poate vedea cum unul dintre bărbaţi îi loveşte cu sălbăticie pe băieţi.

Comentarii

Redacţia

2017-02-16 17:07:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro