Naţional

2019-08-13, 10:03:45

A ars fostul club Bamboo din Mamaia. Acum se numea Silence

Pompierii au intervenit cu nouă autospeciale ca să stingă incendiul. Din fericire, nu există victime. Deocamdată, nu se ştie exact de la ce a pornit focul.

Potrivit pompierilor de la ISU Dobrogea, fostul club Bamboo, redenumit acum Silence, a fost amendat în 2017 şi 2018 pentru că nu avea autorizaţie de protecţie la incendiu.

Inspectorul-șef Gheorghe Daniel Popa, de la ISU Dobrogea a explicat că focul s-a manifestat atât de violent pentru că în club erau și foarte multe materiale combustibile.

Primii doi pompieri care au intrat în club au avut nevoie de repaus ca să-și revină, în ciuda faptului că aveau echipament de protecție. N-a fost vorba de o intoxicare propriu-zisă cu fum, dar au avut nevoie de un răgaz, a explicat Daniel Popa.

sursa: realitatea.net

Comentarii

Redacţia

2019-08-13 10:03:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...