Administraţie

2018-07-31, 21:07:15

60 de litri pe metrul pătrat, la Slatina. CAO: „Rețelele de canalizare nu au făcut față unei cantități atât de mari de apă”

Marți seara, la Slatina, s-a înregistrat o cantitate de precipitații de 60 de litri pe metrul pătrat, canalizarea orașului nefăcând față.

Potrivit CAO, toate echipele de intervenție ale Companiei și autocombinata sunt în teren, așa cum au fost încă de când a început ploaia torențială.

Conform datelor furnizate de INMH, s-a înregistrat o cantitate de precipitații de 60 l/mp, iar retelele de canalizare nu au facut fata unei cantități atât de mari de apă”, se arată într-un comunicat al CAO.

Se intervine pentru degajarea apei de pe carosabil în zona Vămii, la Palatul de Justiție, sub pasarela de pe strada Drăgănești, dar și pe alte străzi unde au fost probleme.

„Pentru semnalarea altor zone cu probleme și alte sesizări, cetățenii au la dispoziție numărul de telefon de la Dispecerat- 0249 300 784”, mai spun reprezentanții CAO.

Comentarii

Redacţia

2018-07-31 21:07:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...