Eveniment

2019-02-01, 15:08:42

1,5 kilograme de cocaină, la Slatina. Ofiţerii SCCO Olt au prins în flagrant un bărbat care primea coletul din Spania

Un bărbat a fost prins, în flagrant, de către poliţiştii SCCO Olt, în timp ce ridica un colet în care se afla o cantitate impresionantă de cocaină. Acţiunea oamenilor legii s-a desfăşurat joi după-amiază, la o staţie PECO, din partea de jos a oraşului.

Bărbatul, însoţit de o femeie au aşteptat un autocar care venea din Spania şi au ridicat un colet, moment în care ofiţerii SCCO Olt au intervenit.

Poliţiştii au descoperit în colet 1,5 kilograme de cocaină, pachetul fiind ascuns într-o imprimantă.

„În interiorul imprimantei au fost găsite două pungi a câte 6 (șase) pachete învelite în folie din plastic de culoare neagră, toate pachetele având forma unor tablete ce cântăreau aproximativ 1,520 kilograme”,
se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

Bărbatul, de 42 de ani, şi femeia care îl însoţea, în vârstă de 17 ani, ambii din Bucureşti, au fost ridicaţi şi duşi la audieri. Faţă de bărbat, procurorul DIICOT - BT Olt a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Acesta urmează să fie prezentat astăzi magistraţilor Tribunalului Olt pentru emiterea mandatului de arestare preventivă pe 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

Comentarii

Redacţia

2019-02-01 15:08:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...