Administraţie

Foto Primăria Slatina, fonduri nerambursabile pentru activităţi de interes local

Primăria Slatina, fonduri nerambursabile pentru activităţi de interes local

Primăria Slatina sprijină, şi în acest an, organizaţiile neguvernamentale, asociaţii sau fundaţii, dar şi persoane fizice în derularea de acţiuni de interes public local. Astfel 14 proiecte au primit finanţare nerambursabilă, cea mai mare sumă, de 140.000 de lei, fiind alocată Asociaţiei Familia Motociliştilor, care va organiza cea de-a treia ediţie a South-Side Biker Fest.

 

Foto Se lucrează la conectarea Drumului Expres de Centura de Nord a Craiovei (VIDEO)

Se lucrează la conectarea Drumului Expres de Centura de Nord a Craiovei (VIDEO)

Drumul expres a ajuns în Craiova, iar lucrările sunt în plină desfășurare! Direcţia de Drumuri a postat imagini recente cu progresul lucrărilor la pasajul peste Centura de Nord, care va facilita accesul spre strada Teilor din municipiul Craiova. Această nouă conexiune va asigura legătura eficientă între Drumul Expres 12 Craiova-Piteşti și Bănie.


Foto Preşedintele CJ Olt, despre şantierele CAO din Slatina: „Ştiam că se va crea disconfort, dar am făcut asta pentru ca, odată finalizată noua reţea, calitatea apei să crească”

Preşedintele CJ Olt, despre şantierele CAO din Slatina: „Ştiam că se va crea disconfort, dar am făcut asta pentru ca, odată finalizată noua reţea, calitatea apei să crească”

Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, liderul organizaţiei judeţene a PSD, a vorbit, în cadrul emisiunii Imperativ, de la Olt TV, printre altele, şi despre spargerea străzilor, calitatea apei, dar şi preţul acesteia.

Învăţământ

Foto Politehnica Bucureşti îşi deschide o filială la Slatina. Primăria îi pune la dispoziţie clădirile fostului liceu agricol

Politehnica Bucureşti îşi deschide o filială la Slatina. Primăria îi pune la dispoziţie clădirile fostului liceu agricol

Universitatea Națională de Știință și Tehnologie - Politehnica București deschide o filială la Slatina. Consiliul Local a aprobat, în şedinţa de marţi, un acord de principiu pentru atribuirea în folosință gratuită către prestigioasa instituţie de învăţământ superior a unor spaţii de la fostul Liceu Agricol, situate pe strada Strehareți, nr.150.


Foto Doi elevi de la Liceul Tehnologic „PS Aurelian”, la selecţia pentru Olimpiada Națională WorldSkills de Bucătari

Doi elevi de la Liceul Tehnologic „PS Aurelian”, la selecţia pentru Olimpiada Națională WorldSkills de Bucătari

Doi elevi de la Liceul Tehnologic „PS Aurelian” Slatina vor participa la selecţia pentru Olimpiada Națională WorldSkills de Bucătari. Timp de cinci zile, concurenţii vor fi suspuşi unor probe practice, iar cel mai bun se va califica la faza internațională a competiției care se va desfășura în septembrie, în Franța, la Lyon. Participarea celor doi în această competiţie se datorează implementării  proiectului Education for Sustainable Cooking.