Încep lucrările la DN 6, între Mihăieşti şi Drăghiceni. CNAIR a predat amplasamentul (FOTO)


Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a predat, luni, amplasamentul pentru începerea lucrărilor de reabilitare a drumului naţional DN 6 Alexandria-Craiova, tronsonul dintre localităţile oltene Mihăieşti şi Drăghiceni.

Totodată, potrivit CNAIR, a fost emis şi ordinul de începere a lucrărilor.

„Astăzi a fost emis Ordinul de Începere și predat amplasamentul pentru DN 6, între km 132+435-185+230, între localitățile Mihăiești și Drăghiceni, în vederea realizării proiectului "Reabilitare DN6, Alexandria-Craiova, lot 2: 132+435-185+230-Relicitare" între CNAIR în calitate de Beneficiar și Ozaltin Inșaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Șirketi, în calitate de Anteprenor”, se arată într-un comunicat al Companiei.

Sursa citată mai arată că beneficiarul a solicitat începerea, cu prioritate, a execuției lucrărilor la obiectivele aflate într-o stare avansată de degradare:

pod Stoenești

pasaj peste CF la Stoenești

pasaj peste CF la Dăneasa.

Antreprenorul a început lucrările în vederea amplasării Organizării de Șantier și stației de asfalt. În perioada următoare vor ajunge în șantier toate utilajele necesare și personalul necesar implementării proiectului.
 
Durata de execuție a lucrărilor este de 18 luni.