Ce este un jackpot la sloturi online?

Foarte mulți dintre cei care se distrează la sloturi online aleg jocurile cu jackpot. Prin intermediul lor au o șansă suplimentară - nu una oarecare, ci una la câștiguri impresionante. Sloturile cu jackpot sunt împărțite în mai multe categorii și generează un plus de distracție datorită gradului de imprevizibilitate.


Un jackpot la sloturi online este un câștig suplimentar ce poate fi declanșat aleatoriu în orice moment. Utilizatorul nu trebuie să facă nimic față de ce ar face în mod obișnuit. Alege miza, apasă spin și speră să aibă noroc. Dincolo de câștigurile din jocul de bază, el poate obține și un premiu care este afișat pe ecran.

Sloturile cu jackpot sunt disponibile atât în cazinourile terestre, dar și la operatorii online. Cunoaștem deja numeroase cazuri ale unor oameni simpli care au mers în cazinourile din Las Vegas de dragul distracției, au apăsat spin la primul aparat care le-a ieșit în cale și au câștigat jackpot-uri de ordinul milioanelor de dolari. Sloturile cu jackpot sunt disponibile însă și în mediul online, în diferite forme.

  • Foto Ce este un jackpot la sloturi online?

Cum funcționează? O mică parte din fiecare spin efectuat va fi direcționată către fondul de premiere al jackpot-ului. În cazul jackpot-urilor progresive, suma va crește continuu până când un norocos o va câștiga și se va reseta.

Există și jackpot-uri fixe, în care suma ce poate fi câștigată este întotdeauna aceeași. De fapt, și jackpot-urile au diverse praguri. Partea bună este că în momentul în care alegi un joc, vei ști întotdeauna care este jackpot-ul pe care îl poți câștiga. El este afișat întotdeauna pe ecran și actualizat în timp real.

Jackpot-urile sunt împărțite în mai multe categorii. Pot fi jackpot-uri care se aplică doar pentru un joc, dar pot fi și jackpot-uri pentru întreaga rețea a unui dezvoltator de jocuri. Spre exemplu, la jackpoturile EGT sunt conectate toate sloturile providerului, astfel că se ajunge frecvent la sume mari. 

Partea bună este că suma va crește mult mai repede și va atinge proporții impresionante. Desigur, în același timp și "concurența" va crește, având în vedere că numărul utilizatorilor care au posibilitatea să câștige acel jackpot este mai mare. Din acest motiv, unii oameni preferă să țintească doar sloturile cu jackpot local, de la un singur cazinou, având în vedere că e o concurență mai mică.

Contează suma pe care o joci?

Este important să te informezi înainte. La unele jocuri există posibilitatea să fie pre-stabilite anumite praguri în ce privește miza pentru a fi eligibil să câștigi jackpot-ul. Citește secțiunea de informații a slotului pentru a afla care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești. 

În unele cazuri e nevoie să mizezi o sumă mai mare pentru a fi eligibil pentru cel mai mare jackpot - în caz că sunt disponibile mai multe. Există și excepții, cum ar fi cazul EGT Mystery Cards. În termenii și condițiile sloturilor eligibile se menționează faptul că oricare din cele 4 jackpot-uri pot fi acordate pe orice miză, în orice moment. Din acest motiv este recomandat să citești termenii și condițiile de la fiecare slot.

Jackpot-ul progresiv este cea mai bună variantă

  • Foto Ce este un jackpot la sloturi online?

Specialiștii sunt de părere că cea mai bună variantă pe care o ai la dispoziție sunt sloturile cu jackpot progresiv. Asta deoarece câștigurile sunt uriașe de cele mai multe ori și pot fi declanșate în orice moment. Chiar dacă și concurența este mai mare, suma uriașă oferită este o ispită suficient de mare pentru a alege astfel de sloturi, mai ales că în ofertă se regăsesc și câteva dintre cele mai populare sloturi online din 2024.

La final, nu uita că premiile jackpot sunt pe cât de mari, pe atât de rar acordate, astfel că este indicat să nu urmărești câștigurile cu tot dinadinsul. Joacă mereu responsabil la cazino!

Sursa foto canva.com