Baza sportivă de la fosta Şcoală Nr. 5 din Slatina, reabilitată în acest an (FOTO)

Baza sportivă de la Şcoala „Nicolae Iorga”, fostă Şcoala Nr. 5, din Slatina va fi reabilitată în acest, cu fonduri de la bugetul local.

Viceprimarul Slatinei, Gigi Vîlceleanu, a declarat că proiectul prevede realizarea unui teren sintetic multifuncţional, dar şi de terenuri pentru tenis de câmp.


  • Foto  Baza sportivă de la fosta Şcoală Nr. 5 din Slatina, reabilitată în acest an (FOTO)„Nu arată deloc fericit, acum. Am avut o vizită în teren, cu domnul primar şi cu domnul citymanager, şi ne-am pus la punct cu ceea ce urmează să facem acolo, anul acesta vom bugeta pentru realizarea unei baze sportive moderne, cu un teren sintetic multifuncţional şi terenuri de tenis de câmp”, a declarat Gigi Vîlceleanu.


  • Foto  Baza sportivă de la fosta Şcoală Nr. 5 din Slatina, reabilitată în acest an (FOTO)
Tot în acest an, patru noi corpuri de şcoală vor fi construite, la tot atâtea unităţi de învăţământ din Slatina.


  • Foto  Baza sportivă de la fosta Şcoală Nr. 5 din Slatina, reabilitată în acest an (FOTO)„Vă pot spune că o prioritate, şi în acest an, rămâne pentru noi educaţia. Vrem să investim, ca în fiecare an. Vrem să investim în viitorul copiilor noştri, pentru că ei trebuie să aibe toate dotările, să nu le lipsească nimic din şcoli, pentru a avea performanţă. Sigur,din discuţiile pe care le-am avut cu domnul primar, vom avea patru noi corpuri de şcoală în patru unităţi de învăţământ. Mă refer aici la Şcoala „Eugen Ionescu”, Şcoala „Ştefan Protopopescu”, Şcoala „Constantin Brâncoveanu” şi Şcoala „George Poboran””, a declarat Vîlceleanu.

El a adăugat că municipalitatea intenţionează să creeze condiţiile astfel încât toate cursurile şcolilor din municipiu să se desfăşoare într-un singur schimb, dimineaţa.