Ținute de toamnă care îți țin de cald

Deși este încă foarte cald în acest moment, anotimpurile mai reci se apropie în mod constant. Pregătirea poate face diferența între a avea o ținută potrivită și la preț accesibil sau a acomoda resturile pe care nimeni nu și le-a dorit. Și în timp ce toamna și iarna nu sunt pe placul tuturor, în principal din cauza temperaturilor mai scăzute și a zilelor mai scurte, poți totuși să-ți înveselești starea de spirit cu haine colorate, care să-ți țină de cald în același timp. Dacă sunteți în căutarea inspirației, următoarele rânduri vă vor ajuta în acest sens, și fiți pregătiți pentru când temperaturile încep să scadă.


Rochii călduroase

Vremea rece de afară nu înseamnă neapărat că trebuie să îți iei la revedere de la rochii. Poți la fel de bine să le porți în continuare, dar trebuie să ai grijă la cum le accesorizezi.

O rochie tricotată îți va ține de cald pe durata întregii zile și te va face să te simți feminină. Poți să o combini cu o pereche de ghete și o cămașă pe dedesubt pentru un eveniment mai formal.

Pe de altă parte, poți foarte ușor să obții un look relaxat dacă pui o geacă de blugi deasupra sau un altă geacă dintr-un material călduros.

Ai foarte multe opțiuni când vine vorba despre acest element vestimentar, el putând fi purtat chiar și cu teniși.

Tinuta relaxata sau de turneu

Deși este ușor să găsești ținute calde pentru ieșiri cu prietenii, există anumite ocazii în care ai putea căuta ceva puțin diferit, fie că este să te relaxezi sau să concurezi cu ceilalți. Pentru aceasta, există diverse activități care pot ajuta la recrearea diferitelor situații și și-au făcut loc în casele noastre pentru a scoate în evidență spiritul competitiv, pentru a ajuta la relaxare sau chiar pentru a crea concentrare. 

De exemplu, se poate învăța șahul favorit din toate timpurile cu toate variantele și modalitățile sale disponibile online pentru a fi jucat singur sau cu alții. Apoi, există jocuri de cărți populare cu reguli provocatoare care fac să le stăpânească și mai multă satisfacție și pot crește concentrarea cuiva - un exemplu popular în acest sens este învățarea cum sa joci poker, de la valorile diferitelor cărți și mâini până la mai tactice. avansat, cum ar fi cacealma.

Activități de genul acesta pot fi jucate cu un hanorac și o pereche de blugi, dar pot fi folosite și pentru a recrea atmosfera unui turneu de poker sau șah cu ținute potrivite.

Ieși din anonimat 


  • Foto Ținute de toamnă care îți țin de cald


Toamna este un moment foarte bun să încerci ceva diferit și să ieși din zona de confort. Cum faci acest lucru? Cu ajutorul accesoriilor. O ținută banală poate fi transformată foarte ușor într-o apariție spectaculoasă cu ajutorul unei pălării colorate, a unui palton cu imprimeu îndrăzneț sau a unei eșarfe care nu are cum să fie trecută cu vederea.

Dacă îți era dor să porți un palton viu colorat din piele artificială, nu trebuie să ratezi ocazia. Chiar și o simplă ieșire la cumpărături va fi mai interesantă dacă îmbraci o haină de acest tip.

Poți foarte ușor să obții o ținută călduroasă dacă îmbraci o maletă pe dedesubt. Partea bună este că paltonul de acest tip se potrivește atât cu o pereche de blugi, cât și cu o fustă elegantă de imitație de piele.

Comod la un alt nivel 

Sacoul nu mai este doar un element vestimentar pe care să-l porți în combinațiile elegante. Când nu ești la birou, poți să-l combini cu un hanorac și să-l porți ca pe o jachetă. Pe lângă faptul că reprezintă o ținută pe care ai realizat-o foarte ușor, sigur nu vei avea probleme cu frigul de afară. Dacă acest lucru se întâmplă, mănușile trebuie să le îndemână, poate chiar și o beretă interesantă.

În zilele însorite de vară poți opta pentru o fustă, iar în cele în care ai mult de stat afară, o pereche de jeans sunt tot ce ai nevoie.

Culori de toamnă 

Frunzele colorate de afară și natura care și-a schimbat culoarea peste noapte ar trebui să te inspire în ceea ce privește ținuta pe care o alegi. Așadar, o idee ar fi să alegi un pulover viu colorat, fie el roșu, portocaliu, verde sau maro și să-l porți cu încredere în acest anotimp.

Dacă ai impresia că această ținută nu spune prea multe despre tine, poți schimba acest lucru cu ajutorul accesoriilor. O pereche de cercei supradimensionați te va ajuta în acest sens. O altă idee ar fi să-ți prinzi o eșarfă în păr, să apelezi la o pălărie, așa cum am menționat deja în rândurile de mai sus.

Poți crea o mulțime de ținute în sezonul mai rece, chiar dacă simți că articolele tale vestimentare nu sunt foarte actuale. Tot ce ai nevoie este putina inspiratie, sa alegi haine care se potrivesc varstei tale sau pe care le poti purta la orice varsta si dorinta de a incerca ceva nou. Ținutele de mai sus o dovedesc.