Piese vestimentare pe care le poţi purta la orice vârstă

Dacă iubeşti moda şi te bucuri de fiecare trend ce vine şi pleacă, odată cu trecerea timpului vei începe să resimţi o anumită amăreală la gândul că piese pe care le iubeai la 20 de ani devin din ce în ce mai greu de purtat după 30 de ani. Anii se schimbă, dar pasiunea noastră pentru modă rămâne aceeaşi, indiferent de vârstă.

După 30 de ani, piese fabuloase precum topurile crop, jeanşii rupţi sau fustele mini au tendinţa să piardă teren în favoarea cămăşilor albe şi a blazerelor structurate.

 

Deşi look-ul tău se schimbă, stilul nu are de ce să se piardă, astfel că hainele trendy le cedează locul celor sofisticate. Există piese fabuloase ce ne condimentează look-ul şi pe care le putem purta la orice vârstă. Indiferent că ai 20 de ani sau 60, următoarele opt articole vestimentare îţi vor îmbogăţi garderoba şi vor putea fi purtate la nesfârşit.

 

Citeşte mai departe pentru a află în ce să investeşti acum, pentru viitor:


Fustele creion
- O fustă creion va arăta şic cu o pereche de tenişi Converse şi o jachetă din piele la 20 de ani şi va fi o piesă de bază în garderoba ta de muncă la 30, 50 sau 60 de ani.


Fustă din piele - Dacă ai silueta şi elegantă necesară, fustă din piele e o piesă pe care o vei putea purta la nesfârşit. E nevoie, însă, de un anumit rafinament pentru a o scoate din zona sexy şi a o duce în cea clasică, elegantă.


Blazerul imprimat - Structura şi eleganţa blazerului îl fac uşor de purtat chiar şi atunci când vine cu un imprimeu îndrăzneţ. Un print tartan poate fi purtat în ţinute grunge sau în cele preppy cu aer aristocrat. Totul ţine de felul în care combini piesele.


Tenişii - Confortul este stylish la orice vârstă. Restul ţine de rafinament şi de stilul tău personal.


Ochelarii de soare statement - Puţină creativitate sau o notă de nonconformism ce vine sub formă accesoriilor nu strică niciodată. Ochelarii de soare cat eye, spre exemplu, vor fi sexy indiferent că ai 20 sau 50 de ani.


Rochia cămaşă
- O haină cu aer retro aduce un plus de stil ţinutelor tale. Când e vorba de o rochie tip cămaşă, piesă de rezistenţă a anilor ’50, cu atât mai mult.


Sursa: www.ele.ro