Slătinenca Adina Cace, primul transfer anunţat de CSM Slatina, după promovarea în Liga Naţională

Echipa de handbal CSM Slatina anunţă transferul interului dreapta de la SCM Craiova, Adina Cace. Handbalista în vârstă de 24 de ani este slătineancă, fiind formată la LPS de către Victor Dăbuleanu. De asemenea, clubul slătinean a anunţat în urmă cu câteva zile despărţirea de Adriana Ţăcălie şi Florentina Dragomir. De asemenea, din lotul pentru noul sezon nu va mai face parte Diana Lixăndroiu, care a semnat cu Dunărea Brăila.

 

Slătineanca Adina Gabriela Cace este primul transfer de după promovarea în Liga Naţională anunţat de CSM Slatina. Interul dreapta în vârstă de 24 de ani este o jucătoare formată la LPS Slatina de către Victor Dăbuleanu, iar în ultima perioadă a jucat pentru SCM Craiova.

„Suntem bucuroși să anunțăm primul transfer al acestei veri! Interul dreapta, Adina Cace (24 de ani), va evolua din sezonul următor la echipa noastră! Originară din Slatina, Adina a activat în ultimele sezoane la SCM CRAIOVA, unde a participat în cupa EHF, în sezonul 2019-2020”, transmit oficialii echipei CSM Slatina.

 Potrivit sursei citate, handbalista originară din Slatina spune că îşi dorea foarte mult să evolueze pentru oraşul natal.

 „Dintotdeauna mi-am dorit să joc în orașul meu natal acolo unde am făcut primii pași în handbal. Ambiția și determinarea acestei echipe mi-au plăcut foarte mult!

 Îmi doresc să contribui la o clasare cat mai bună în Liga Florilor în acest sezon!”, a precizat handbalista pentru sursa amintită mai sus.

La capitolul plecări, clubul slătinean a anunţat despărţirea de jucătoarele Adriana Ţăcălie şi Florentina Dragomir, handbaliste care au evoluat destul de puţin în sezonul Diviziei A. De asemenea, Diana Lixăndroiu părăseşte în această vară echipa slătineană, aceasta semnând cu Dunarea Brăila.