S-a strâns suma necesară intervenţiei chirurgicale de care are nevoie Răzvan, băieţelul din Slatina, care s-a născut cu o malformaţie

Părinţii lui Răzvan, băieţelul de 6 ani, din Slatina, care s-a născut fără o ureche, au anunţat că suma necesară intervenţiei chirurgicale a fost strânsă. Cu sprijinul oamenilor de bine, care i-au întins o mână de ajutor, micuţul va ajunge la o clinică în SUA.

În urmă cu doar câteva luni, părinţii unui băieţel de doar 6 ani, din Slatina, au făcut un apel disperat către toţi cei cu suflet mare, pentru a strânge suma de bani necesară unei intervenţii chirurgicale pentru micuţul lor, care s-a născut cu o malformaţie rară.

 Răzvan are nevoie de reconstrucţia urechii şi redarea auzului prin impletarea unui aparat auditiv. 70.000 de euro este costul unei vieţi normale pentru Răzvan, iar suma a fost strânsă, anunţă cu mare bucurie părinţii copilului.

 Avem toți banii pentru Răzvan! Până în acest moment noi am citit doar în povești despre minuni. Acum trăim chiar noi o minune!

Oameni dragi, cu multă bucurie vă anunțăm că strângerea de fonduri pentru Răzvan se încheie. Am reușit să strângem banii necesari  pentru a-l duce pe Răzvan la reconstrucția urechii și implantarea aparatului auditiv. În acest grup (n.red. Grupul de pe Facebook „Ureche pentru Răzvan) s-au strâns 39.067dolari iar diferența am reușit să strângem noi din alte surse. Mulțumim din suflet tuturor!

 Pur și simplu nu avem cuvinte, nu ne vine să credem ce se întâmplă și mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat putere să încep această luptă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că ne-a adus în cale oameni ca voi. Oameni cu suflet, fără care noi nu reușeam să strângem această sumă.

 Vom fi mereu în acest grup și sperăm  să reușească cât mai mulți copii să strângă banii pentru tratamentele necesare. Toți copiii trebuie să fie sănătoși, așa că vă rog să le ajutați pe Daria și Alexandra ca să reușească și ele cât mai repede. Vă mulțumim oameni minunați, vom fi mereu recunoscători!”, este mesajul Claudiei Natra Lazăr, mama micuţului Răzvan.

 Răzvan va ajunge astfel la o clinică din SUA, acolo unde medicii îi vor face o intervenţie de reconstrucţie a urechii.