S-a alocat o nouă serie de bilete de tratament pentru pensionarii olteni. Plecarea în staţiune, programată în perioada 12-14 august

Pensionarii din judeţul Olt sunt aşteptaţi să-şi ridice biletele de tratament în staţiunile balneare din ţară. 100 de bilete au fost alocate pentru luna august, în staţiuni de pe litoral, dar şi la munte. Pentru un bilet, care include un sejur complet, masă, cazare şi proceduri de tratament, vârstnicii achită jumţătate din contravaloarea pensiei.

Casa Județeană de Pensii Olt a afișat la sediul și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro, diagrama de alocare a biletelor de tratament din Seria 10 - 2021.

Lista cuprinde un număr de 101 bilete de tratament din unitățile hoteliere ale S.C. TBRCM S.A. si din unitatile hoteliere cu care CNPP a incheiate contracte. Biletele au data de plecare în stațiune în perioada 12-14.08.2021 și sunt repartizate astfel:

- 2 bilete în stațiunea Amara;

- 8 bilete în stațiunea Bala;

- 1 bilet în stațiunea Buziaș;

- 10 bilete în stațiunea Caciulata;

- 4 bilete în stațiunea Calimanesti;

- 6 bilete în stațiunea Covasna;

- 3 bilete în stațiunea Eforie Nord;

- 6 bilete în stațiunea Felix;

- 2 bilete în stațiunea Geoagiu;

- 16 bilete în stațiunea Govora;

- 9 bilete în stațiunea Herculane;

- 2 bilete în stațiunea Mangalia;

- 2 bilete în stațiunea Neptun;

- 18 bilete în stațiunea Olanesti;

- 2 bilete în stațiunea Pucioasa;

- 8 bilete în stațiunea Saturn;

- 2 bilete în stațiunea Techirghiol.

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt până în data de 4 august 2021, inclusiv.

Persoanelor de pe diagrama care nu ridica biletele de tratament le vor fi anulate alocarile, iar biletele devin disponibile pentru persoanele care au cerere depusa si se prezinta la ghiseu.

Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 6 august 2021 si se vor vinde in data de 9 august 2021.