O tânără de 27 de ani, din Balş, diagnosticată cu cancer, are nevoie de sânge

O tânără în vârstă de doar 27 de ani, din Balş, diagnosticată în urmă cu aproximativ doi ani cu neoplasm de glandă parotidă stângă, are nevoie de sânge pentru a trăi. Fata are metastaze osoase şi se află internată pe secţia Oncologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Cei care o pot ajuta sunt rugaţi să meargă la Centrul de Transfuzii şi să menţioneze numele Firescu Ionela Loredana.

Firescu Ionela, o tânără de doar 27 de ani, din Balş, are nevoie urgentă de sânge după ce a fost diagnosticată cu neoplasm de glandă parotidă stângă cu metastaze osoase. Pritenii fetei au lansat un apel umanitar pe Facebook

„Ea este Firescu Ionela Loredana, în vârstă de 27 de ani! A fost diagnosticată cu neoplasm de glandă parotidă staânga cu metastaze osoase! Are nevoie urgentă de transfuzi de sânge, fiindcă doar ele o mai țin în viață, în momentul de față. Este internată pe secția de Oncologie, a Spitalului Județean de Urgenţă din Slatina! Vă rog, cel care puteți și doriți să donați sânge pentru ea, o puteți face la orice centru de transfuzii, dar cu mențiunea să precizați numele complet, secția și spitalul(Firescu Ionela Loredana, secția Oncologie, Spitalul județean de Urgenţă Slatina)”, se arată într-o postare pe Facebook.