O tânără care a început handbalul la CSS Caracal are nevoie de sprijin financiar

O fostă handbalistă are nevoie urgent de sprijinul celor cu suflet mare. Tânăra Adriana Iliescu, care în urmă cu şase ani, a fost diagnosticată  cu o tumoare care se dezvoltă la baza creierului şi afectează rădăcinile nervilor spinali, şi pentru care la acel moment a existat o amplă campanie de strângere de fonduri, are nevoie din nou de AJUTOR. Tinerei, în vârstă de 29 de ani, i-a fost localizată o nouă tumoră cerebrală şi are nevoie de 12.000 de euro pentru un tratament în Turcia.

Adriana Iliescu a început handbalul la 11 ani, la CSS Caracal, sub comanda antrenorului Constantin Dincă. În urma unor investigaţii, sportiva a fost diagnosticată, în urmă cu şase ani, cu o tumoare care se dezvoltă la baza creierului şi afectează rădăcinile nervilor spinali. Cu sprijinul oamenilor cu suflet, a reuşit să efectueze o intervenţie chirurgicală în străinătate, însă, din păcate de câteva săptămâni problemele au reapărut.

„Pentru ca boala nu te intreaba daca mai poti sau dacă mai vrei, pentru ca boala asta nu are tratament pt vindecare ci doar incercari de a o tine în frau , ea isi continua cursul si dezvolta tumori cand si unde are ea chef,  boala asta care m-a acaparat de 6 ani și m-a învățat ce inseamna lupta cu viata , nu vrea sub nicio forma sa se oprească din evoluție oricât m-as ruga eu si mi-as dori sa înceteze totul .

Recent mi-a fost localizata o tumora (noua)  cerebrala , nu poate fi operata deoarece ar însemna sa imi pierd auzul definitiv si pe partea stanga si sa ma aleg si cu pareza faciala ea fiind localizata pe nervul auditiv si trigemen asa ca recomandarea a fost pentru radioterapie Cyberknife (GammaKnife) radioterapie pe care am mai facut-o in trecut în Turcia la noi in tara nu exista aparatura pentru o astfel de procedura .

Costurile evident sunt foarte mari iar procedura intra la urgente în cazul meu , fiind vorba de 12.000 euro.

În momentul de fata încerc la rândul meu sa găsesc soluții si firme/persoane care pot si sunt dispuse sa ajute fie pe persoana fizica fie cu contracte de sponsorizare.

Va rog , din suflet , sunt contratimp din ce răspuns am primit din Turcia și pt a obține programare la ei este nevoie de avans cu jumătate din suma respectiv 6000€. Voi primi în curând și factura proforma cu detaliile , momentan am doar mailul cu răspunsul in care este specificat costul pt o ședință plus o zi de spitalizare (la mine fiind necesare 2)”, este mesajul Adrianei Iliescu, care face un apel pe Facebook.

Cei care doresc să o ajute pot citi întreaga ei poveste AICII. De asemenea pot dona prin următoarele mijloace:

PayPal:

ada.iliescu23@yahoo.com

Revolut:

Liviu Cristian

0740376532

Liviu Cristian

RO47INGB0000999912049987 ING lei

Iliescu Elena Adriana

BG68INTF40012071874195 (Euro)

Bic/Swift: INTFBGSF