O bălșeancă de 48 de ani a murit în Anglia. Familia are nevoie de sprijin financiar pentru a o putea repatria

Familia şi prietenii femeii de 48 de ani, care a murit sâmbătă, 3 iunie, în urma unui accident vascular cerebral, în Anglia, fac apel către toţi oamenii de bine pentru a strânge suma necesară repatrierii trupului neînsufleţit. 


Fiul femeii, care plecase şi el la mama lui, în Anglia, nu dispune de banii necesari repatrierii, 3.000 de euro. 

Donaţiile pot fi făcute în contul IBAN: GB86 TRWI 2314 7090 8979 35 Account Nr: 90897935 Sort Code: 23-14-70, beneficiar Popa Florica. 

„Donațiile vor fi strânse în contul decedatei pe care băiatul încă îl poate folosi!”, se arată într-o postare de pe un site de socializare.

Florica Popa a lucrat la serele din Balş, dar în urmă cu câţiva ani, după ce s-a despărţit de soţ, a plecat în Anglia pentru un trai mai bun şi s-a stabilit lângă Birmingham. 

Sâmbătă seara, femeia de 48 de ani, se îndrepta spre casă, când a început să se simtă rău. 

„Se știa de ceva timp că are probleme cu inima, avea tensiune... în urma plecării în străinătate, cât a stat în țară nu a avut nicio problemă de sanatate. Sâmbătă seara se întorcea acasă şi i s-a făcut pur şi simplu rău în mașină, a oprit să ia o gură de aer... a băut puțină apă... își mai revenea pe moment, dar după a căzut pur si simplu din picioare şi acolo a murit pe trotuar, pe marginea drumului. Au chemat salvarea, au încercat sa îi acorde primul ajutor, dar nu au mai avut ce face”, ne-a declarat o prietenă a femeii.

Donaţiile pot fi făcute în lei, euro sau lire sterline.

„Pierderea unei persoane dragi este un moment greu din viaţa oricărui om, de aceea fac un apel de solidaritate pentru a putea strânge suma necesară de .3000 de euro pentru transport si întocmirea documentelor de repatriere! Orice ajutor, cât de mic ar fi este binevenit!”, mai spune Aura, prietena femeii decedate.

Beneficiar: Florica Popa

IBAN: GB86 TRWI 2314 7090 8979 35

Account Nr: 90897935

Sort Code: 23-14-70

Se pot dona Euro, Lei, Lire!!!!