Meci caritabil organizat de Dârjovul Valea Mare pentru tânărul poliţist care are nevoie de o proteză

Jucătorii echipei Dârjovul Valea Mare organizează vineri, 10 noiembrie, de la ora 19.30, în sala de sport din localitate, un meci de fotbal în scop caritabil, pentru poliţistul în vârstă de 30 de ani, care şi-a pierdut piciorul stâng, în urma unui grav accident de circulaţiei. Pentru a duce o viaţă normală, Andrei, tatăl unui băieţel de doar câteva luni, are nevoie de o proteză ale cărei costuri depăşesc cu mult posibilităţile familie. Prin urmare, orice sumă donată contează enorm.

 

Rămas fără piciorul stâng, în urma unui grav accident de circulaţiei, un tânăr poliţist din Valea Mare are nevoie de sprijinul nostru. Pentru a duce o viaţă cât de cât normală, după amputarea piciorului, Andrei Mircea are nevoie de o proteză, ale cărei costuri se ridică la suma de 276.000 de lei, bani ce pot fi strânşi doar cu ajutorul oamenilor de bine. Orice sumă cât de mică, poate conta enorm.

Jucătorii echipei Dârjovul Valea Mare vor organiza vineri, de la ora 19.30, în sala de sport din localitate, un meci de fotbal în scopul strângerii unor sume de bani.

„Dragi iubitori ai fotbalului și nu numai. Jucătorii echipei Dârjovul Valea Mare nu au rămas nepăsători în fata problemei cu care se confruntă consăteanul nostru Andrei Mircea. După cum bine știți Andrei a suferit un grav accident de circulație și are nevoie de o sumă mare de bani pentru achiziționarea unei proteze.

Pentru a veni în ajutorul lui Andrei vom organiza vineri, 10 noiembrie, începând cu ora 19:30 în sala de sport a comunei Valea Mare un meci de fotbal între  jucătorii echipei, în scop caritabil cu strângere de fonduri.

Sunteți invitați, așadar să dați dovadă de solidaritate față de tânărul Andrei. Haideți să arătăm că ne pasă! Haideți alături de noi în această activitate caritabilă!

Nu vă temeți în a dărui!

Nu rămâneți pasivi la astfel de gesturi, gândind că poate donația dumneavoastră este nesemnificativă.

Nu uitați: Orice sumă de bani este binevenită și contează! Nu este impus un plafon anume.

Haideți să dăruim șansa unei vieți spre normalitate!

Andrei are nevoie de fiecare dintre noi!

Donațiile se vor face intr-o urnă special amenajata, iar la finalul evenimentului participantii sunt invitați să asiste la numărarea fondurilor. Ulterior, vom preda suma de bani familiei lui Andrei”, este mesajul organizatorilor acestui eveniment în scop caritabil.

 

De asemenea, donații se pot face în următoarele conturi:

 Cont RON : RO88 UGBI 0000 3020 1833 7RON

Cont EUR : RO83 UGBI 0000 3020 2409 2EUR

Revolut IBAN : RO64 BREL 0005 5004 9239 0100

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele Vladu Florina.