Naţional

2019-06-07, 14:40:29

VIDEO. Un bărbat din Dolj a venit BĂUT să susţină examenul pentru obţinerea permisului de conducere. Ce ALCOOLEMIE avea

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna doljeană Brădeşti, a venit sub influenţa băuturilor alcoolice să susţin examenul pentru obţinerea permisului de conducere.

Cel care a observat că bărbatul este băut a fost chiar poliţistul examinator, care şi-a chemat colegii de la Rutieră. Candidatul a fost testat cu aparatul etilotest care a arătat o alcoolemie de 0,58 alcool pur în aerul expirat.

„Vineri, 7 iunie 2019, ora 12.30, în timp ce comisarul șef de poliție Dragomirescu Mihnea desfășura activitatea de examinare la proba practică pentru categoria B, a unui bărbat în vârstă de 33 ani, din comuna Brădești, județul Dolj, a constatat că acesta emana halena acoolică. Poliţistul examinator a solicitat testarea candidatului cu aparatul etilotest de către un agent de poliție rutieră și s-a constatat o alcoolemie de 0,58 alcool pur în aerul expirat“, a declarat Maria Vasile, şeful Serviciului de Înmatriculări şi Permise Dolj.

Candidatul a fost declarat „respins“ la proba practică.

sursa: realitateadecraiova.ro

Comentarii

Redacţia

2019-06-07 14:40:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...