Naţional

2020-02-17, 15:27:59

Un bărbat a anunţat la 112 că îşi va detona maşina, putând face victime. A fost prins, iar zona unde se afla maşina a fost evacuată

Un bărbat a anunţat, luni, la 112 că îşi va detona maşina, putând să cauzeze victime, însă el a fost identificat şi prins de poliţişi. Autoturismul a fost găsit în apropierea unei benzinării din Sectorul 3, iar zona a fost evacuată. Reprezentanţii SRI spun că, până în prezent, nu sunt elemente care să confirme ameninţarea, dar verificările continuă. Bărbatul are 49 de ani şi este din judeţul Braşov.

Potrivit Poliţiei Capitalei, luni, în jurul orei 10.50, un bărbat a anunţat printr-un apel la 112 că intenţionează să îşi detoneze maşina, având capacitatea de a face victime.
 
Bărbatul a fost localizat, identificat şi în prezent este în custodia poliţiştilor.
 
Autoturismul său a fost găsit în sectorul 3, în zona Bulevardului Corneliu Coposu.
 
„Având în vedere că este în apropierea unei benzinării, persoanele au fost evacute şi a fost constituit un perimetru de siguranţă. La faţa locului se află poliţişti ai Brigăzii Rutiere, care au restricţionat traficul în zonă, precum şi poliţişti ai Serviciului Acţiuni Speciale”, arată sursa citată.
 
Măsuri specifice sunt aplicate şi de către Serviciul Român de Informaţii prin structura Antitero, precum şi prin Serviciul Pirotehnic al Inspectoratului General al Poliţiei Române.
 
Reprezentanţii SRI au transmis că echipa pirotehnică investighează în continuare maşina, iar până în prezent nu există elemente care să conducă la confirmarea ameninţării.

Sursa: news.roComentarii

Redacţia

2020-02-17 15:27:59

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...