Naţional

2019-06-10, 08:26:29

Ucigaşul poliţistului din Timiş, găsit spânzurat în celulă

Bărbatul din Timiş care a ucis un poliţist, Marcel Lepa, a fost descoperit spânzurat în celula sa din penitenciarul din Timișoara.

Marcel Lepa, a fost descoperit spânzurat în celula sa din penitenciarul din Timișoara. Personalul medical al Penitenciarului a început manevrele de resuscitare, timp în care a fost chemat de urgentă un echipaj medical . Era insă prea târziu pentru bărbatul al cărui deces a fost pronuntat la ora 7.15.

Marcel Lepa se afla în penitenciar după ce judecătorii au decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Tinând cont că el avea deja la activ condamnarea pentru tâlhărie pentru care era căutat de politie, a fost dus la penitenciarul din Timisoara și nu in arestul IPJ Timis.

El stătea singur intr-o celulă din zona de carantină. Cât despre motivele gestului său putem aminti faptul că, după ultima pedeapsă executată, le-ar fi spus cunoscutilor ca nu se va mai intoarce niciodată la puscărie.

Administrația penitenciarului a început o anchetă internă pentru a vedea cum a putu să-si pună capăt zilelor Marcel Lepa.

Marcel Lepa a ajuns la penitenciar după ce a fost externat din spital, acolo unde medicii i-au extras din corp doua golanțe încasate în timp ce era urmărit.

 Recidivist si dat în urmărire internațională pentru tâlhărie. Marcel Lepa l-a împușcat mortal pe agentul Cristian Amariei, care făăcea parte dintr-o echipă trimisă să-l captureze.

sursa: realitateadetimis.net

Comentarii

Redacţia

2019-06-10 08:26:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...