Naţional

2019-08-18, 18:02:08

Tânăr din Dolj arestat după ce a încercat să violeze o femeie, pe drum, în faţa casei

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Valea Stanciului, judeţul Dolj, a fost arestat după ce a încercat să violeze o femeie, pe drum, în faţa casei. Bărbatul era beat când a atacat-o pe femeie şi a fost oprit de vecinii alertaţi de strigătele ei.

Femeia în vârstă de 40 de ani, din Valea Stanciului, i-a anunţat pe poliţişti că, în timp ce se afla în faţa casei, un bărbat din aceeaşi localitate, a încercat să o violeze.

Agresorul a fost identificat, iar poliţiştii au stabilit că tânărul în vârstă de 24 de ani era beat în momentul în care a atacat-o pe femeie. Bărbatul a fost oprit de vecinii care au venit în ajutor când au auzit-o pe aceasta ţipând.

Tânărul a fugit, dar a fost prins de poliţişti, care l-au reţinut pentru 24 de ore, iar sâmbătă a fost arestat pentru 30 de zile, pentru tentativă de viol.

Sursa: Mediafax.ro

Comentarii

Redacţia

2019-08-18 18:02:08

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...