Sănătate

2021-10-25, 10:04:24

Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci organizează concurs pentru postul de director medical

Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci organizează concurs pentru postul de director medical al instituţiei sanitare. Candidaţii se pot înscrie la examen până pe 12 noiembrie, urmând ca proba scrisă să aibă loc pe 22 noiembrie.

La concursul organizat de Spitalul Schitu se pot înscrie medici care au cel puţin gradul de medic specialist şi o vechime de minimum cinci ani.

12 noiembrie este termrul limită până la care candidaţii îşi pot depune dosarul de înscriere. Pe 22 noiembrie va avea loc proba scrisă, care va consta într-un test grilă de verificare a cunoştinţelor din legislaţia specifică postului. Pe 25 noiembrie, candidaţii vor susţine proiectul de specialitate pe o temă din domeniul de activitate a postului, iar pe 2 decembrie se va desfăşura ultima probă a concursului, interviul de selecţie.

În prezent, medicul Mariana Marcu Leanca ocupă postul de director medical al Spitalului Schitu Greci, după ce în 2018 a promovat concursul, mandatul fiind de trei ani.
Comentarii

Redacţia

2021-10-25 10:04:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...