Social

2020-01-20, 15:05:02

Specializări în cele mai căutate meserii de pe piaţa muncii pentru 126 de şomeri din judeţul Olt

Pentru a veni în sprijinul celor care nu au o calificare sau doresc să se reorienteze pe piaţa muncii, AJOFM Olt organizează, lună de lună, cursuri de formare profesională. În luna februarie, vor fi organizate opt cursuri pentru 126 de şomeri, care vor fi şcolarizaţi în domeniile: îngrijitor bătrâni, comunicare în engleză, lucrător în comerţ, inspector resurse umane, bucătar, operator introducere-validare date, manichiurist-pedichiurist.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, care nu au o specializare sau doresc să se reorienteze din punct de vedere profesional, pot participa gratuit la cursurile de formare profesională organizate de AJOFM Olt.

Astfel, în luna februarie, sunt puse la dispoziţia celor interesaţi opt cursuri pentru 126 de şomeri. Îngrijitor bătrâni, comunicare engleză, lucrător în comerţ, inspector resurse umane, bucătar, operator introducere-validare date şi manichiurist -pedichiurist sunt cursurile la care sunt aşteptaţi cei care nu au un loc de muncă.

Şcolarizarea este gratuită şi durează între trei şi şase luni. La finalul orelor teoretice şi practice, absolvenţii vor primi certificate de competenţe profesionale.

Comentarii

Redacţia

2020-01-20 15:05:02

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...