Comunitate

2020-07-07, 15:56:41

Primăria a amplasat containere de prim-ajutor şi informare, în trei puncte intens circulate din Slatina

Containere amenajate ca puncte de informare și asistență medico-socială - puncte temporare de lucru ale Direcției Asistență Socială Slatina, au fost amplasate de Primăria Slatina, în trei zone intens circulate din municipiu: Fântâna Speranței, Zahana și Poliția circulație.

Potrivit primarului Slatinei, Emil Moţ, aceste puncte oferă tuturor celor care le trec pragul servicii de prim-ajutor și informații generale despre activitatea desfășurată de autoritatea publică locală.

Spațiile, dotate corespunzător (climatizare, truse de prim ajutor, dozatoare de apă, etc.) vor funcționa, în principal, în condiții de avertizare meteorologică, atât în sezonul cald cât și în sezonul rece oferind consiliere și asistență medicală specifică.

„În sezonul rece se pot oferi inclusiv ceai cald și pături. În ambele sezoane va fi un loc în care cetățenii care trec prin preajmă și nu se simt bine se pot odihni și primi asistenta necesară. Mai mult, prin punctele de informare se pot disemina informații generale privind activitatea desfășurată de autoritatea publică locală”, a explicat edilul.

Comentarii

Redacţia

2020-07-07 15:56:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...