Politică

2020-08-14, 15:08:56

Preşedintele PSD Olt: Moţiunea împotriva Guvernului Orban va trece cu peste 250 de voturi

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, spune că moţiunea împotriva Guvernului Orban, care va fi depusă pe 17 august, va trece peste 250 de voturi.

Liderul oltean spune că social-democraţii sunt pregătiţi să preia guvernarea, dar pentru că vorbim despre o perioadă scurtă până la alegerile parlamentare se va merge pe un guvern de uniune naţională.

„Avem discuţii cu toate partidele, este clar, domnul preşedinte Marcel Ciolacu a promis că moţiunea va trece cu peste 250 de voturi. PSD a fost de fiecare dată pregătit să preia guvernarea, este adevărat că am avut şi noi greşelile noastre, pe care le recunoaştem şi sperăm să fi învăţat ceva din ele, dar, cel mai important, să nu le mai repetăm. PSD a avut mereu oameni profesionişti care au arătat că sunt în stare să guverneze şi au produs creştere economică în România. Şi acum sunt convins că vom reuşi să facem acest lucru”, a declarat Marius Oprescu.

Guvern de uniune naţională este soluţia pânpă la parlamentarele din această iarnă, astfel încât să se reuşească redresarea României.

„Am propus un guvern de uniune naţională, tocmai pentru că mai sunt două, trei luni până la alegeri şi cred că, atata timp cât nimeni nu mai are legitimitate, este nevoie de o uniune naţională până la parlamentare, pentru ca toţi să punem umărul şi să aducem România la mal. La alegeri, poporul se va exprima prin vot şi atunci vom avea o nouă majoritate pentru patru ani de zile”, a mai spus liderul PSD Olt.


Comentarii

Redacţia

2020-08-14 15:08:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...